Startpagina » Reacties van wandelaars
Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

ingrid hagenaar
8 maanden geleden

zaterdag 3 aug. 2019 de eerste keer meegelopen en eerlijk gezegd het was een flinke wandeling! Jolanda wat ben jij een positieve vrouw met je regelmatige controle of het nog wel goed ging met mij, zelfs water en koek heb je met mij gedeeld, heel erg tof van je. leuke groep mensen heb ik ontmoet en geen groepjes in een groep. Geen spierpijn gekregen maar wel een voldaan gevoel ik heb het mooi volgehouden allemaal bedankt. Wat een spontane opmerking van Jolanda was.. Ingrid vind je de natuur niet prachtig? Ik...heb al mijn aandacht nodig waar ik mijn voeten neerzet. Tot maandag.. Ingrid

Wilco Kostelijk
een jaar geleden

Ik vond het erg mooi om samen te wandelen in de avond koelte, en heb erg genoten van de flora, en fauna, de mensen die je onderweg ziet, en van de mee....lopers. Mooie gesprekjes gehad, en het lijf heeft weer een goede boest gehad. 5 km vloog voorbij.
Bedankt Jolanda en team,...top dat jullie dit zo doen.
Wilco pelgrim op reis..!

Elly
2 jaar geleden

Vandaag 30 juni ondanks de warmte lekker gewandeld - de bede-vaart route - over De Vest.
Vanaf de Molen van Piet tot aan de Bergerbrug!
Bij het Gymnasium miste Tom ineens onze fotograaf. Tom is teruggelopen echter zonder resultaat! Dus Tom kon door naar huis. De overige wandelaars hebben bij de Alkenhorst even koffie gedronken, wat gekletst en zie daar - fotograaf - kwam even later ook binnen!! Iedereen een fijn weekend!!

Smithc731
2 jaar geleden

I got what you intend, thankyou for putting up.Woh I am lucky to find this website through google. Being intelligent is not a felony, but most societies evaluate it as at least a misdemeanor. by Lazarus Long. dcdefbaedffaafgd

Marga Ootes
2 jaar geleden

Ik loop nog niet zo lang mee en ook nog niet zoveel dagen mede ivm werk maar ik vind t heerlijk om te doen. Ben op plaatsen geweest waar ik nog nooit ben geweest.

Moet er wel even voor rijden maar het is het waard.

Ga zo door.


Groet,
Marga Ootes
Middenbeemster

Smithd836
2 jaar geleden

Thank you for every other informative blog. The place else may just I get that type of info written in such a perfect means? I've a project that I'm just now working on, and I have been at the glance out for such information. aeeegakdeeakcgae

Wally
2 jaar geleden

Ben begonnen op de dinsdagavond, inmiddels met pensioen, loop nu als het effe kan maandag woensdag en vrijdag, het virus heeft me te pakken, ik zou zeggen loop mee.

Bettina-Verena Broek
3 jaar geleden

Ik wandel veel en meestal alleen zodoende leek het mij gezellig om met andere mensen te gaan lopen. In de krant kwam ik (toevallig) een oproep van Jolanda klaar mee/loop mee tegen. Jolanda ik beschouw haar als een persoonlijkheid heette mij meteen een warm welkom en zodoende voelde ik mij meteen op mijn gemak. Wandelaars diverse mensen en daarom ook altijd wel iemand waar je aansluiting bij vind. Het samen wandelen, het samen delen, er voor elkaar zijn ook als het eens wat minder gaat het hoort er allemaal bij. Dankbaar ben ik dat mensen zoals Jolanda dit doen. Mensen bij elkaar brengen, mensen uit hun isolement. Jolanda ook altijd attent als je niets van je laat horen even vragen hoe het met je gaat. Het wandelen in deze vorm heeft zeker de kwaliteit van mijn leven verbeterd.

Hans van Kampen
3 jaar geleden

Hoi Jolanda

Wat een super leuke site met alle Wetenswaardigheden van jou wandelclub, hier staat echt alles wat je weten wil over wandelen en als je twijfelt om te gaan wandelen heb na het lezen van deze normatieve dubbel zoveel zin om met jullie mee te gaan wandelen.
Het is een heerlijke ontspanning voor jou en je mag best super trots op jezelf zijn in wat je doet en wat er binnen jou mogelijkheden te realiseren is, wij zijn super trots op jou dat je nu hoog op jou berg staat om er nooit meer af te rollen, ga zo door lieverd, de vele aanmeldingen en wandelaars moeten jou nog mer sterken in jou wetenschap goed bezig te zijn voor jezelf en je medemens, waar vonden wij die nog.

Kus en knuffel van ons

boudiena
3 jaar geleden

lieve jolanda,
wat een prachtige website ,en wat een prestatie van je ,geweldig zoveel mensen al die heerlijk wandelen. Wij zijn heel trots op je ,je geniet weer van het leven ,hebt een mooie taak op je genomen .super lieverd .dikke knuffel van ons xxxxx

Ine Last
3 jaar geleden

Vier weken geleden ben ik aarzelend begonnen mee te wandelen met "klaarmee-loopmee" een initiatief van Jolande Huiting, met assistentie van Bibi die met de lange wandelingen meeloopt. Wat is dit een geweldige manier om in beweging te blijven. Het is fijn dat ik me als 72 jarige heel welkom voelde in de groep van diverse leeftijden en ik kijk met bewondering naar de oudere sportievelingen. Heel leuk om al lopend en pratend zo gemakkelijk fijne mensen te leren kennen. De vrijheid om op verschillende dagen te kunnen lopen en te kiezen voor de korte (6km) of langere (12-15km) afstand is heel fijn.
Ik heb genoten van de verschillende routes waar ik alleen niet snel zou lopen.
Mijn aarzeling was snel weg, ik ben gewoon vanaf de eerste wandeling hartstikke enthousiast en mijn doel is straks met gemak met de lange route mee te lopen.

Liesbeth
4 jaar geleden

Lieve Jolanda,
Jij mag trots zijn op jezelf!
Prachtige site!
Als ik aan je denk........ben ik ontroerd!
Dikke,kus????❤️

Jo
4 jaar geleden

Wat een ontroerende lieve berichten ben er emotioneel van , bedankt

Patty
4 jaar geleden

Met een grote glimlach deze website bekeken. Mijn oud-collega waar ik veel leuke dingen mee heb gedeeld en ook minder leuke dingen -o.a. vlak na elkaar verlies van onze vaders- die na een moeilijke tijd zich zo herpakt zoals ik haar ken. Dapper, vrolijk, inspirerend en met inhoud. Stoer wijf! In goede zin van woord. Tot snel Jo

Simone Bakelaar
4 jaar geleden

Wat een prachtige website, die helemaal past bij jou en je ideeën. Geweldig wat jij allemaal doet en hoe jij het doet. Ik kom echt nog een keer meewandelen. Liefs Simone

Barbara koops
4 jaar geleden

Mooie website Jolanda, super goed gedaan ??

Peter
4 jaar geleden

Mooie site Jolly, je ziet wat je kunt bereiken in een jaar. Trots op je ?

Jolanda
4 jaar geleden

Bram wat een geweldige website bedankt

Tineke Tiben
4 jaar geleden

Wordt hier helemaal blij van wat een mooie website, stuur hem door naar het bestuur van de Jeep
Groet Tineke

Carla van Duijne-Brouwer
4 jaar geleden

Prachtige website Jolanda, ziet er overzichtelijk en sprankelend uit. Succes xx

Astrid - Diëtistenpraktijk LeefSmakelijk
4 jaar geleden

Wat een supercoole website Jolanda! En je bent echt een topper, ga vooral door met wat je doet! xx

Sandra Kant
4 jaar geleden

Trots op jou lief vriendinnetje! Dikke x San

louise
4 jaar geleden

Wow wat een mooie sprankelende site.
top gedaan.
Fijn om bij de leukste wandelclub van Alkmaar te horen.